Nieuws

 
 
11 juni 2018

Gemeenteweekend Fredeshiem 13 en 14 oktober 2018

Geef mij je angst….

Opgroeien met angst dat doen we allemaal. Als je klein bent met bang zijn in het donker, een spook in de kast en eenmaal ouder geworden bang dat je betrapt wordt bij het spijbelen, angst niet geaccepteerd te worden tot de angst voor misschien wel een onveilige vakantiebestemming, terroristische aanslagen….en ga zo maar door….
Angst, we kennen het allemaal. 

Geef mij je angst is het jaarthema aangereikt door de ADS (opnieuw passend in het thema van de Wereldraad van Kerken “de pelgrimage van gerechtigheid en vrede”) en dus ook gekozen voor ons gemeenteweekend op 13 en 14 oktober 2018 in Fredeshiem.

De voorbereidingsgroep is al plannen aan het maken en ziet het als een uitdaging om het thema op verschillende manieren naar voren te laten komen!

Durf jij deze uitdaging met ons op te pakken? Neem dan als voorbereiding enkele krantenkoppen mee die passen bij het thema.

Het belooft weer een inspirerend weekend te worden met voor elk wat wils tijdens de workshops op zondagochtend. Nog nooit mee geweest? Stap over je angst (onbekendheid) heen en vraag iemand die al eens mee geweest is naar zijn/haar ervaringen. 

Dit jaar zullen er naast deelnemers uit de Doopsgezinde gemeenten Rotterdam en Dordrecht ook enkele deelnemers uit de Doopsgezinde gemeente Aardenburg meegaan.

Omdat we in Fredeshiem over een beperkt aantal kamers kunnen beschikken is snelle opgave dringend gewenst en moet in ieder geval vóór 15 juli binnen zijn.

Intekenen kan door de opgave-lijst in te vullen in de eigen kerk of bij Truida Lokhorst via e-mail gemeenteweekend@dgdordrecht.doopsgezind.nl of per telefoon 0180317728.

Graag daarbij ook vermelden of je dieetwensen hebt, met eigen vervoer komt en zo ja of er nog iemand mee kan rijden. 

De kosten voor het weekend zijn: €117,50 voor een éénpersoonskamer en voor verblijf op een tweepersoonskamer: € 105,00 per persoon. 

Kinderen tot en met 3 jaar gaan gratis mee en kinderen in de leeftijd van de basisschool betalen € 35.

De kosten voor het gemeenteweekend mogen nooit een belemmering zijn voor uw deelname. De eigen doopsgezinde gemeente biedt altijd de mogelijkheid u hierin financiële steun te bieden. 

Omdat wij met Fredeshiem betalingsverplichtingen aangaan raden wij u aan een annuleringsverzekering af te sluiten voor het geval u t.z.t. toch verhinderd bent om mee te gaan.

Wij vragen de deelnemers voorafgaand aan het weekend het verschuldigde bedrag over te maken op banknummer NL97 INGB 0000 064816 t.n.v. Doopsgezinde Gemeente Rotterdam, o.v.v. Gemeenteweekend Fredeshiem. 

Namens de voorbereidingsgroep , Truida Lokhorst


Naar het nieuwsoverzicht

  Meer informatie   Facebook   Twitter   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Dordrecht
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl