Nieuwsbrief Doopsgezinde Gemeente Dordrecht
6 ​juni 2020 
 

Beste mensen,

Morgen kunt u vanaf 10:00 uu weer terecht op het Youtube-kanaal van de ADS voor een dienst of wellicht vindt u het fijn om de Pinksterdienst uit Aardenburg te zien. 

In deze nieuwsbrief in het kader van de 'estafette verhalen' een bijdrage van Willemien Luytjes. Alle estafetteverhalen kunt u terugvinden als nieuwsitems op onze website.

Komende dinsdag hebben we een online kerkenraadsvergadering met de VEG en de Remonstranten. Dan zullen we het onder andere hebben over de zomerdiensten. U hoort hier meer over in de volgende nieuwsbrief.

Ik volg momenteel de online-colleges over Vrijzinnig belijden; bepaald niet eenvoudig, maar wel interessant. Ik hoop er in de komende Schakel over te schrijven.

Komende zaterdag is het online gemeenteberaad; diverse leden van onze gemeente doen daaraan mee. Ook hier zullen we verslag over uitbrengen in de Schakel.

Denkt u eraan dat de inleverdatum voor de zomer-Schakel 15 juni is?

Jolan Gaaikema liet weten dat er nog steeds aan het toilettenproject wordt gewerkt.

Iedereen een goede week toegewenst!

Namens de kerkenraad,

Hermine Dekkers


uitgelicht
Welke geest voel ik waaien?
Welke geest voel ik waaien?
Ik denk meteen aan het lied: "Ik voel de winden Gods vandaag, vandaag hijs ik het zeil."
Ook komen de woorden; Gebed, Geest, toeval en trucje bij mij op. Lees meer >>
 

nieuws
Toilettenproject
Toilettenproject
Ondanks de corona-tijd is men juist met ons toilettenproject wel doorgegaan, omdat een aantal mannen naar het binnenland gegaan is en daar heeft gewerkt. Niet al het werk staat stil. Lees meer >>
 

Gemeenteberaad 13 juni vindt online plaats Gemeenteberaad 13 juni vindt online plaats
Wat tot voor kort vanzelfsprekend was blijkt in deze tijd niet mogelijk: met een grote groep bij elkaar komen voor een dag vol inspiratie, verdieping en verbondenheid. Dat was namelijk de insteek van het eerste Gemeenteberaad. Nu als gevolg van de coronamaatregelen fysiek bij elkaar komen niet kan, bent u van harte uitgenodigd om deze dag vanuit huis online ‘bij te wonen’: zaterdag 13 juni 2020 van 14.00 tot 16.30 uur. De foto refereert aan het komende jaarthema 'Thuis op Aarde'. Lees meer >>
 


  contact
Doopsgezinde Gemeente Dordrecht
S.M. Hugo van Gijnweg 12 | Dordrecht
Stuur ons een E-mail

links
Verhuur 

Laatste Doopsgezind NU 

Laatste Doopsgezind NL 


 
  U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld voor mailings van Doopsgezinde Gemeente Dordrecht, met het e-mailadres [MijnEmail]
   
    Aanmelden | Afmelden |   Copyright 2020   Doopsgezinde Gemeente Dordrecht
 
 

Bekijken in PDF-formaat